Elaboració propia
Camot artesà tallades 125gr.
Unitat 125gr
3,00 (7 vots)

El camot o cuixot com també s'el denomina es un embotit negre que s' elabora amb parts blanes sanguinoses del porc,sang,sal, especies i s'embuteix dins l'escorça de la cama del porc.

 

v
v
3,00 €
(IVA incluit)
 Ingredients: Parts blanes i sanguinoses, (coll i panxa) sang, pebre negre,pebre picant, jamaica, nou moscada, fonoll i sal.

La peculiaritat d'aquest embotit es que s' emboteix dins l'escorça de la cama del porc d'aqui surt el nom del embotit, se separa l'escorça de la carn de la cama del porc i se cus a mà deixant un orifici per poder farcir-lo amb la masa del embotit acontinuació se li dona una llarga cocció.

Ideal com aperitiu, amb pa de pagès amb tomatac i un bon oli d'oliva, un gran embotit que es el gran desconegut  per el public en general.

Conservi's entre 2º i 8º 

Potser també t'agraden...
1/4 peça 300g.aprox
Elaboració propia
5,75 €
Unidad 0,380- 400 gr.
Elaboració propia
6,75 €
Unitat 280-320gr.aprox.
Elaboració propia
5,50 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb