Embotits Trebalúger, tradició artesana

La nostra història es remunta a 1950 quan María Cardona va obrir una petita botiga; deu anys més tard en 1960 el seu fill Miquel Orfila va decidir ampliar el negoci i va començar amb les matances per vendre la carn i els embotits en la seva pròpia adrogueria, a més d'oferir també el servei de matances a particulars.

Passant els anys Miguel segueix elaborant els embotits de Menorca amb la mateixa tradició d'antany, ara al costat de la seva esposa i més tard els seus fills. Amb la incorporació d'aquests al negoci familiar, en 1998 s'inaugura l'actual supermercat que combina la tradició en la fabricació dels embotits amb la modernitat d'una marca comercial.

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb