Pagament Segur en la nostra botiga online

Per garantir la confidencialitat en la transferència de dades a Internet Visa y Mastercardhan desenvolupat un sistema per a realitzar de forma segura pagaments en Internet. El sistema de Comerç Electrònic Segur es basa que l'Emissor de la targeta (banc o caixa d'estalvis) identifiqui al titular de la mateixa abans d'autoritzar el pagament per Internet. Per a ells s'utilitza un protocol de seguretat, SSL (Secure Sockets Layer), que accepten la majoria de navegadors. Aquest sistema assegura la identitat del venedor, garanteix la integritat del missatge i encripta les dades amb un xifrat de fins a 128 bits, el que garanteix que si algú intercepta la comunicació no podrà interpretar-la.

Aquesta informació és remesa directament a la teva entitat financera, qui a través d'una pàgina segura (t'adonaràs ja que en la barra d'adreces del teu navegador apareixerà 'https' en lloc de 'http'), et sol·licitarà les dades necessàries per a realitzar l'operació i assegurar-se que ets el titular, acceptant o rebutjant el pagament.

Mentre es realitza aquesta operació entre la teva entitat i la teva, la nostra botiga queda al marge, esperant la resposta de la teva entitat, pel que, en cap moment, Embotits Trebalúger té accés a les dades de la teva targeta de crèdit,així com la teva entitat bancària no coneix el gènere de les teves compres.

Per a més informació consulta a pàgina de consells de VISA .

No obstant això, si encara així no tens la suficient confiança a utilitzar la teva targeta de crèdit en Internet, t'oferim la possibilitat de pagar mitjançant PayPal.

Per a qualsevol informació addicional pots posar-te en contacte amb nosaltres en info@embutidosmenorca.es.

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb