Garantia de Compra Segura

Per garantir la confidencialitat en la transferència de dades en Internet s'utilitza un protocol de seguretat, SSL (Secure Sockets Layer),que accepten la majoria de navegadors. Aquest sistema assegura la identitat del venedor, garanteix la integritat del missatge i encripta les dades amb un xifrat de fins a 128 bits, la qual cosa garanteix que si algú intercepta la comunicació no podrà interpretar-la.

Aquesta informació és remesa directament a la teva entitat financera, qui, a través d'una pàgina segura (et donaràs quanta ja que en la barra d'adreces del teu navegador apareixerà 'https' en lloc de 'http'), et sol·licitarà les dades necessàries per realitzar l'operació i assegurar-se que ets el titular, acceptant o rebutjant el pagament.

Mentre es realitza aquesta operació entre la teva entitat i la teva, la nostra tenda queda al marge, esperant la resposta de la teva entitat, per la qual cosa, en cap moment, Embotits Trebalúger té accés a les dades de la teva targeta, així com la teva entitat bancària no coneix el gènere de les teves compres.

Para més informació consulta la pàgina de consells de VISA.

No obstant això, si encara així no tens la suficient confiança a utilitzar la teva targeta de crèdit en Internet, t'oferim la possibilitat de pagar mitjançant PayPal.

Para qualsevol informació addicional pots posar-te en contacte amb nosaltres en  info@embutidosmenorca.es.

Garantia de Transport

Tots els productes van protegits i segellats per evitar l'entrada de pols, brutícia, etc. i els que requereixen conservació en fred, poden portar un embalatge especial isotèrmic per garantir que el producte arriba en perfectes condicions. En aquest últim cas, les comandes mai són expedits en divendres o vespra de festius.

Una de les nostres premisses és la qualitat del servei, per la qual cosa comptem amb operadors logístics de reconegut prestigi nacional i internacional, com UPS, Tour Line Express o TNT, encara que Embotits Trebalúger es reserva el dret, en determinades circumstàncies, a utilitzar altres companyies que ofereixin similars garanties i servei.

El termini màxim fixat per als lliuraments és de 5 dies hàbils si ben l'habitual és que aquesta es produeixi en un termini mitjà de 48 horesa explicar des del dia hàbil següent a la formalització de la comanda.

Amb la finalitat d'agilitar el lliurament hauries d'indicar una adreça on sigui possible localitzar-te en horari laboral. En cas que l'empresa de missatgeria no pugui realitzar el lliurament en l'adreça indicada deixarà una nota d'avís o es posarà en contacte amb tu en el telèfon que hagis facilitat durant la formalització de la comanda.

El lliurament de la comanda es considera realitzada des del moment en què l'empresa de missatgeria posa el producte a la disposició del client. A aquests efectes no es consideraran retards en el lliurament aquells casos en els quals la comanda hagi estat posat a la disposició del client per part de la companyia de transport dins del termini acordat i no hagi pogut ser lliurat per causa atribuïble al client.

L'usuari haurà de comprovar el bon estat del paquet en presència del transportista que realitzi el lliurament de la comanda havent d'indicar-se en l'albarà qualsevol anomalia que es pogués detectar en l'embalatge.

Tots els preus de transport en la nostra tenda inclouen segur contra pèrdua o trencaments i l'IVA corresponent.

Garantia de devolució

Pots cancel·lar la teva comanda sempre que no hagi sortit dels nostres magatzems. Per a això has d'enviar un correu a info@embutidosmenorca.comindicant en l'assumpte 'CANCELACIÓ'i et retornarem l'import íntegre de la compra.

Si per contra, la comanda ja ha sortit dels nostres magatzems, una vegada rebut en l'adreça indicada, hauràs de retornar-ho en un termini màxim de 7 (set) dies laborables. En aquest cas, una vegada rebut en els nostres magatzems procedirem a reemborsar-te en el compte de la targeta de crèdit amb la qual vas pagar o de PayPal, l'import íntegre de la comanda (excepte les despeses d'enviament), sempre que hagi estat retornat en el seu embalatge original, estigui en perfecte estat i no hagi estat manipulat

Si per motiu del transport un o més productes arriben deteriorats, no et preocupis, t'enviarem novament el producte sense cost algun per a tu o et reemborsarem en el compte de la targeta de crèdit o paypal l'import corresponent a la reclamació (encara que això no serà aplicable si els productes han arribat trencats o deteriorats per no estar al domicili indicat en el moment del lliurament).

info@embutidosmenorca.com en un termini màxim de 24 hores des de la recepció de la comanda,indicant clarament el motiu de la devolució i adjuntant una fotografia del producte afectat. Com entendràs nosaltres hem de presentar aquesta documentació en termini a l'agència de transport per poder recuperar del segur les despeses que aquesta reclamació impliqui. No acceptarem canvis o devolucions si prèviament no hem rebut la notificació escrita i la informació necessària per a la reclamació.

Tots els nostres enviaments són verificats per diverses persones abans de ser expedits com a part del nostre sistema de qualitat. No obstant això, si per qualsevol motiu, rebessis erròniament un o més productes, t'enviarem de nou el producte correcte sense cap càrrec per a tu o et reemborsarem en el compte de la targeta de crèdit o paypal, l'import del producte enviat erròniament, sempre que hagi estat retornat, estigui en perfecte estat i no hagi estat manipulat.

En qualsevol cas, has de posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@embutidosmenorca.es en un termini màxim de 7 (set) dies laborables des de la recepció de la comanda, indicant clarament el motiu de la devolució. No acceptarem canvis o devolucions si prèviament no hem rebut la notificació escrita.

Si per alguna raó diferent a les anteriors no quedes satisfet de la teva compra, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@embutidosmenorca.es en un termini màxim de 7 (set) dies laborables des de la recepció de la comanda, indicant clarament el motiu de la devolució. Al més aviat possible ens posarem en contacte amb tu per solucionar el problema de manera satisfactòria i t'indicarem el procediment a seguir. No acceptarem canvis o devolucions si prèviament no hem rebut la notificació escrita.

Garantia dels Productes

Embotits Trebalúger garanteix que tots els productes en la tenda online estiguin disponibles, si ben puntualment pot haver-hi un error de disponibilitat d'algun d'ells. En aquest cas, abans d'enviar la comanda ens posarem en contacte amb el client per si vols un altre article del mateix valor o que et reemborsem els diners.

Embotits Trebalúger garanteix un perfecte embalatge de tots els nostres productes perquè arribin en perfecte estat.

Tots els preus dels productes indicats en 'la web' inclouen l'IVA i els altres impostos que pogués correspondre. Les despeses d'enviament s'indiquen aparti.

Venda de begudes alcohòliques

Embotits Trebalúger informa que només està permesa la venda de begudes alcohòliques a majors d'edat.

Embotits Trebalúger és responsable i coneix la legislació vigent pel que fa a la venda de begudes alcohòliques als països on s'envien els productes d'aquesta botiga online.

El titular de la targeta amb la qual es pagaran les compres ha de tenir coneixement i acceptar les condicions establertes pel comerç.

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb