Comprar online embotits de Menorca
1. Tria els productes i la quantitat

Quan trobis un producte que desitgis comprar, selecciona el pes o volum que vols comprar així com el nombre d'unitats i el sistema d'envasament, i fes clic a comprar perquè s'anyada automàticament a la teva cistella.

2. Accedeix a la cistella

En tot moment pots veure -en la part superior dreta- la quantitat de productes que has afegit a la teva cistella i l'import total dels mateixos (amb IVA inclòs i sense despeses d'enviament).

Per accedir a la teva cistella de la compra fes clic a 'anar a la cistella' (o en l'import total que apareix en la part superior dreta de la pàgina). Una vegada en la cistella, podràs canviar la quantitat, el pes o volum i fins i tot el tipus d'embalatge de lliurament que prefereixes, així com eliminar fàcilment qualsevol producte de la teva cistella.

3. País i despeses d'enviament

Les despeses d'enviament varien segons el país al que va remès la comanda. El preu es calcula automàticament en seleccionar el país i és visible durant tot el procés de compra.

4. Dades de lliurament

Si decideixes 'Cursar la comanda' des de la teva cistella de la compra, accediràs a un senzill formulari on podràs indicar tant les dades de lliurament de la compra al teu domicili, com si és per a regal o si desitges rebre una factura.

Els camps necessaris per tancar el procés de compra estan indicats amb un asterisc (*).

5. Pagament de la compra

Tria una d'aquestes dues formes de pagament per liquidar l'import de la teva compra:

 • Targeta de crèdit VISA: Una vegada acceptat el pagament de la comanda amb la targeta de crèdit, nostra web et dirigirà automàticament a la teva entitat bancària i aquesta confirmarà que les teves dades són correctes. La transmissió de les dades de la targeta de pagament serà codificada en un entorn de servidor completament segur sota protocol SSL de 256 bits, per la qual cosa Embotits Trebalúger no tindrà accés a aquests.
 • PayPal: És el mètode més utilitzat per enviar i rebre diners per Internet.
  • És ràpid: els pagaments es fan de manera immediata.
  • És privat: no revela la seva informació financera als venedors.
  • És global: s'accepta a tot el món i s'utilitza per fer pagaments a nivell local i internacional.
  • És de confiança: la prevenció del frau capdavanter en el sector li proporciona seguretat.
  • És rendible: enviar diners és gratis i PayPal és assequible per a tot tipus d'empreses.
Confirmació de la comanda

Una vegada realitzat el pagament segur mitjançant targeta de crèdit o PayPal, el sistema et redirigirà a una pàgina de confirmació i et manarà una còpia de la comanda mitjançant correu electrònic, en el qual es facilita un número de telèfon per resoldre qualsevol dubte.

7. Lliurament de la compra

Si has indicat que passaràs a recollir la teva compra per la nostra tenda, podràs fer-ho 24 hores després de cursar la teva comanda (excepte dissabte i diumenge que no estaran disponibles fins al dilluns a la tarda).

En canvi, si la comanda hem d'enviar-ho a la teva casa, rebrà la teva compra en un termini màxim de 3 dies laborables a Espanya i de 7 dies en la resta de països d'Europa. Es considerarà que s'ha efectuat un lliurament a partir del moment en el qual el transportista informi que el client ha rebut la comanda mitjançant el sistema de control del transportista.

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb