Sobrassada i botifarró en una tradicional recepta menorquina
Diuen que és una herència gastronòmica de la cultura àrab. Encara que es diu "arròs de la terra", en realitat no es tracta d'arròs sinó de blat mòlt. És una antiga recepta menorquina que uneix els sabors de la nostra terra en un excel·lent plat.
La sobrassada i el botifarró li aporten tot el seu aroma per la qual cosa han de ser embotits de qualitat.

La recepta, molt senzilla, l'hem trobat al bloc Es cuinons de s'àvia Juanita. Pots trobar el blat mòlt en botigues especialitzades i has de deixar-lo en remull tota la nit amb abundant aigua.

Els ingredients:

300 gr. d'arròs de la terra (blat)
Botifarró negre
sobrassada tendra
costelles pelada de porc
1 ceba petita
4 tomàtigues de ferro
alls, oli d'oliva, sal i una fulla de llor

En una paella es fregeixen les costelles de porc, la ceba, les quatre tomàtigues pelades i sense pipides i els alls, s'hi afegeix una mica d'aigua. Es cou durant una hora amb foc baix. En una paella es fregeix el botifarró i la sobrassada tallada a trossos. Dins un tià es mesclen tots els ingredients amb una fulla de llorer i un raig d'oli i es posa dins el forn.

T'animes a provar-ho? És realment deliciós i, siguis on siguis, amb Embotits Trebalúger pots tenir sobrassada i botifarró artesans i de gran qualitat, per elaborar aquest plat. La nostra botiga online et facilita l'adquisició d'aquests productes.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb