Articles sobre Elaboració
Amb l'hivern arriba a Menorca el temps de les "porquejades", les matances del porc, que assorteixen a les famílies de bon embotit per a la resta de l'any. Sobrassada, botifarró, carnixua i camot s'elaboren en un ambient festiu.
Amb un lleuger aroma a canyella, el gust del pebre negre i la carn de porc de gran qualitat, el camot o "cuixot" és un dels embotits de Menorca més apreciats.
S'han acabat les vacances! Els nens han començat un nou curs escolar i les famílies tornen a la rutina.
Avui compartim una recepta tradicional on contrasten els sabors dolç i salat, els crespells de sobrassada. És un dels productes menorquins que no poden faltar a les taules de qualsevol celebració.
Més articles
[1]
2
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb