Articles sobre Menorca

 

Avui en el nostre blog us proposam una nova recepta que combina peix amb es toc dolçet de la mel de ca nostra i com no la nostra sobrassada que tant bé contrasta amb la dolçor de la mel. Tot ben muntadet damunt un llit de salsa verda d'alls tendres. A que se us fa sa boca aigua?

Recepta de na Marina A.F al seu blog: http://tapatdetapes.blogspot.com.es

Acaba de començar la primavera i aviat arribaran a les fruiteries els primers productes de temporada de l'hort. Verdures i hortalisses fresques i tendres que et conviden a elaborar plats més variats i naturals. Combinar-les amb embotits, sempre és una bona idea.
Impossible!. No hi ha unes bones festes de Carnaval que no acabin amb una deliciosa sobrassada torrant-se en la calor de les brases. Aquesta olor que et fa salivar i buscar una llesca de pa mentre decideixes si et prepares l'embotit amb formatge o amb mel.
Amb l'hivern arriba a Menorca el temps de les "porquejades", les matances del porc, que assorteixen a les famílies de bon embotit per a la resta de l'any. Sobrassada, botifarró, carnixua i camot s'elaboren en un ambient festiu.
Més articles
[1]
2
3
4
5
6
7
8
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb