Bacallà amb mel i sobrassada i salsa d'alls tendres

 

Avui en el nostre blog us proposam una nova recepta que combina peix amb es toc dolçet de la mel de ca nostra i com no la nostra sobrassada que tant bé contrasta amb la dolçor de la mel. Tot ben muntadet damunt un llit de salsa verda d'alls tendres. A que se us fa sa boca aigua?

Recepta de na Marina A.F al seu blog: http://tapatdetapes.blogspot.com.es

 

Ingredients:-Llom de bacallà dessalat.- 50 g de sobrassada. -3 c. de mel de Menorca. -1 manat d'alls tendres amb tota la fulla.- 4 c. d'oli d'oliva verge extra. - 200 ml. oli d'oliva verge extra suau per coure.

Preparació Comencem coent el llom de bacallà i confitant-lo amb oli durant uns 15 minuts a 80 ºC?. A continuació, saltejarem a la paella una mica de sobrassada. I, alhora, batem amb el tourmix unes cebes tendres, oli i un polsim de sal. L'últim pas és muntar el plat. Primer, estenent la salsa verda d'all tendre al fons. A sobre, el llom de bacallà, banyat amb la sobrassada. A continuació,es poden estirar unes línies de mel, fins a esgotar les tres cullerades repartides una mica anàrquicament per sobre els altres ingredients. Finalment, podeutrinxar una mica de tiges dels alls tendres que us haguin sobrat, per a decorar. El resultat, un plat molt sucós i amb una combinació dolç-salat de dalt de tot!

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb