Per Sant Antoni, ¡que no falti la sobrassada i el botifarró a la teva taula!

El proper 17 de gener, dia de Sant Antoni celebrem la Diada del Poble de Menorca, una festivitat cultural i participativa que commemora la reconquesta de Menorca pel rei Alfons III al 1287, que va acabar amb la dominació musulmana a Menorca i va incorporar l'illa a la cultura occidental i al cristianisme.

És una de les festes més tradicionals de Menorca, en la qual tots podem gaudir de gran varietat d'activitats. La vigília de Sant Antoni se solen organitzar en totes les poblacions de l'illa les populars torrades de sobrassada i botifarró, acompanyades de música i balls tradicionals. Així, al voltant de la graella i les brases es comparteixen bons moments entre amics.

Però hi ha molts altres esdeveniments que s'organitzen aquests dies. A Ciutadella, a més de diversos actes religiosos i de la processó dels Tres Tocs, s'organitza també el Mercat de Sant Antoni amb la venda de dàtils i taronges. A més, el dia de Sant Antoni tampoc poden faltar els benediccions d'animals, les celebracions parroquials, les fires i mercats, i representacions teatrals.

Es té constància documentada que Sant Antoni se celebra com a mínim des del segle XVI. La festa va passar al llarg dels segles per diversos períodes fins que el 1981 es va institucionalitzar com a Diada del Poble de Menorca.

Així que tens diferents opcions per gaudir el proper dissabte de la diada de Menorca, encara que si prefereixes celebrar a casa teva, no t'oblidis de les brases, la sobrassada i el botifarró.

Des d'Embotits Trebaluger volem que gaudeixis de les nostres tradicions com si estiguessis a Menorca, per això, posem en marxa el TRIVIAL de la DIADA DE SANT ANTONI amb el qual podràs guanyar un pack de productes tradicionals de Sant Antoni. Per participar només has de respondre correctament a la pregunta que et plantegem i entraràs en el SORTEIG del nostre regal especial de SANT ANTONI. Afanya't, només tens fins el proper divendres 16. T'animes?

Més informació:
http://gastronomiamenorquina.com/2013/12/19/sant-antoni-diada-del-poble-de-menorca/

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb