Coneixes el nostre secret? La nostra selecció productes de menorca per a tu
A Embotits Menorca valorem molt els nostres productors perquè són una part molt important de la nostra empresa i treballen artesanalment amb una constant dedicació pel producte i la seva elaboració.

Per això, a la nostra botiga només trobareu productes artesanals de màxima qualitat, seleccionats especialment d'empreses locals de Menorca de confiança. Voleu conèixer millor l'origen dels nostres productes?

Embotits d'elaboració pròpia

Per a l'elaboració dels nostres embotits artesanals, treballem amb l'empresa Pallicarn i a través d'ella, amb una xarxa de pagesos locals de confiança que ens subministren carn certificada de la major qualitat, garantint una alimentació adequada perquè puguem elaborar unes sobrassades, botifarrons, camots i carn i xua excel·lents.

Formatges amb denominació d'origen

A la nostra botiga, hi trobareu varietat de formatges amb denominació d'origen i màxima qualitat, elaborats a les finques de s'Arangí i de Hijo de F. Quintana.

L'explotació familiar de s'Arangí des Mercadal (Menorca), elabora l'autèntic formatge de Menorca emparat per la Denominació d'Origen Protegida Maó Menorca Artesà. La tradició juntament amb els avenços tecnològics permeten aconseguir un producte únic lleugerament àcid i poc salat i textura cremosa segons grau de maduració. El sistema de curació tradicional ens farà gaudir d'un formatge únic, per als millors paladars.

Hijo de F. Quintana és una empresa ubicada a Alaior (Menorca) dedicada des de fa més d'un segle a la maduració i comercialització de formatge artesà amb Denominació d'Origen protegida Mahón-Menorca. Les seves instal·lacions estan perfectament condicionades i preparades per a l'elaboració amb la major garantia de qualitat dels seus productes.

Confitures artesanals

Es Rebost és una societat cooperativa situada al poble des Mercadal, que elabora melmelades només amb fruita del temps i sucre per mantenir l'aroma. A Es Rebost preparen els seus productes amb les receptes heretades dels avantpassats, en un procés totalment artesanal però amb totes les mesures sanitàries per garantir un producte de primera qualitat.

Tàperes de Menorca

"Es Murtaret" és una marca menorquina de productes artesans, que comercialitza tàperes de Menorca, a partir de l'experiència familiar i de l'elaboració tradicional al camp de Menorca.

Ara ja saps que els nostres productes són 100% menorquins, t'animes a provar-los?

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb