Productor local
Pastissets artesanos "Sa Sucreria" 12 und.
Unitat 1
2,86 (37 vots)

Senzills i elegants amb una característica forma de flor. Blancs per fora, saborosos per dintre. El passtiset simbolitza la rebosteria menorquina més

v
v
Envasat
v
7,50 €
(IVA incluit)

Barrejar en un bol el sucre amb els rovells, afegir la farina, la *ratlladura de llimona i el greix, barrejar-lo tot amb els dits fins a aconseguir que s'integri el sagí. Pastar fins que tot aquestlligat. 



Estirar la massa amb el corró amb un grossor de mig centímetre, en el marbre i tallar amb un rondes. Posar sobre una safata coberta amb paper de cuina i ficar en el forn entre 8 i 10 minuts a 180º. No han de torrar-se molt. 



Deixar refredar i espolseu amb el sucre glass.

Potser també t'agraden...
Unitat 70gr.
Productor local
6,25 €
1 Unitat
Elaboració propia
43,90 €
Unitat 250 ml.
Productor local
6,95 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb