Una selecció d'embotits de Menorca que encantarà als teus amics
És una bona solució i sempre quedes bé. Prepara unes taules amb sobrassada, camot, carnixua, botifarró i fuet menorquí. Unes torrades de pa amb tomàquet acompanyaran aquests deliciosos productes que cadascú es servirà al seu gust.
Les festes del teu poble s'acosten i encara no has preparat res? Has convidat a tots els teus amics i no has començat a cuinar? Sí, fa una mica de mandra ficar-se a la cuina amb aquesta calor. Per què no els ofereixes una selecció d'embotits de Menorca?

Prefereixes la sobrassada curada? En Embotits Trebalúger tenim diferents varietats de sobrassada elaborades de manera artesanal i amb matèries primeres de gran qualitat. Les pots barrejar amb mel o amb formatge, dos aliments de l'illa que els menorquins apreciem pel seu gran sabor i aroma.

Uns plats amb camot i fuet i una mica de botifarró negre que pots fregir en l'últim moment afegiran color a la teva taula i quedarà molt atractiva. Als teus amics aquest menú els semblarà deliciós, no ho dubtis.

No t'oblidis de preparar una pomada fresqueta amb el gin de Menorca. És la beguda més popular de les festes de l'illa i un complement perfecte. Trigaràs poc a preparar el menjar i els teus amics trigaran menys a provar-ho tot. Has fet ja la teva comanda? Els encantarà.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb