¿Sobrassada de Menorca per celebrar el Dia del Pare?
S'acosta el Dia del Pare. Ja estàs pensant en un bon regal per al teu pare?
En Embotits Trebalúger disposen d'una varietat de lots de productes artesans de Menorca amb els quals segur que encertes. Sobrassada, camot, botifarró, carn i xua o fuet menorquí d'excel·lent qualitat, elaborats amb bones matèries primeres i amb les mateixes receptes de sempre. El seu sabor no s'oblida i al teu pare li portaran records de la seva infantesa.

Has provat la sobrassada semi amb pebre vermell ecològic "tap de cortí"? Una espècia que prové de moldre pebrots vermells d'aquesta varietat i afegeix a la sobrassada un deliciós aroma, bon color i millor sabor.

Aquests embotits són el resultat d'un treball en el qual es cuiden tots els detalls. Des de l'elecció dels animals en finques de confiança fins l'assecat natural dels productes són realitzats per experts.

Embotits Trebalúger és una empresa familiar amb una àmplia tradició artesana a Menorca que t'ofereix una atenció personalitzada.

Sabies que pots fer la comanda a través de la seva botiga en línia? ¿I que et porten la comanda al domicili que sol·licitis? Vius fora de Menorca? Si en el procés de compra online marques la casella "És un regal" el teu pare rebrà a casa l'obsequi amb una felicitació de la teva part.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb