Regala sobrassada de Menorca
El meu germà aquest any no pot venir a passar les festes amb nosaltres i jo volia fer-li un regal especial perquè no senti enyorança.
La idea me la va donar la meva filla. "Mare, què li agrada més que una bona sobrassada de Menorca?”. No ho vaig dubtar. 

Així que he decidit regalar-li sabors de Menorca, autèntics i artesans. De seguida hem obert la web d'Embotits Trebalúger. Productes de tota confiança elaborats com sempre. Tota la família volia decidir: sobrassada curada, semi o tendra?. I un fuet menorquí o camot. Carn i xua o botifarró?.

Hem passat una estona molt divertida imaginant la cara del meu germà quan rebi el regal. A més ho podrà compartir amb la família i amics. Utilitzar-lo per un bon aperitiu o com a complement per a alguns dels plats que cuinarà en aquestes festes. Recordo que la meva mare feia una filet farcit de sobrassada i formatge. Era boníssim!

Per fi ens hem decidit per una sobrassada curada, camot i fuet menorquí. Ha estat tan fàcil!. Hem fet la comanda on line i l'hi lliuraran a casa seva. Just a temps per al Nadal!. Tens algú a qui vols fer un regal molt especial? Regala productes de Menorca, segur que t'ho agrairan.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb