Quan et dones un caprici de sobrassada?
Quin és l'embotit que més aprofites a la cuina? Sens dubte, la sobrassada. Només amb una mica d'aquest aliment pots donar un gust especial i bon color a plats tradicionals. Has provat a afegir-la a la truita de patates? Queda riquíssima!
El sofregit és la base de moltes receptes de la gastronomia menorquina. Una coca, una salsa per a les “pilotes”, per a la carn ... Si poses uns petits trossos a la cassola i els deixes que es vagin dissolent a foc lent donaran una aroma especial al teu plat i intensificaran el seu sabor.

Arriba el diumenge i penses preparar una paella per a la família o els amics? Sorprèn-los afegint una mica de sobrassada. Segur que et demanaran per la recepta i l'ingredient especial que li dóna aquest toc tan personal. Es lleparan els dits!

En Embotits Trebalúger t'ho posem fàcil per disposar d'un producte artesà i saborós elaborat amb matèries primeres de primera qualitat. A més, el pots demanar on line i t'ho portem a casa.

Aviat arribarà l'època dels brous calentets per mitigar el fred. Dóna't un caprici de sobrassada. El seu sabor t'encantarà. Ho has provat alguna vegada? A quina recepta li afegeixes sobrassada?
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb