No m'has portat sobrassada?
¿Quina excusa li donaràs al teu fill? Vens de vacances a Menorca i no li portes un lot dels boníssims embotits que s'elaboren a l'illa. Ni una una sobrassada?

L'elaboració artesanal i amb matèries primeres de primera qualitat fan dels embotits menorquins el regal perfecte per a les persones que t'estimes. Carn i xua, sobrassada, camot, fuet o botifarró són un esmorzar o un berenar excel·lent per a tots els de la família. Pa de pagès, tomàquet, i que cada un triï el seu sabor preferit..

A més els podem utilitzar com a ingredients en els nostres menús diaris. Els donarà un toc especial: afegir una mica de sobrassada al guisat de carn, o botifarró al plat de pasta, ... et demanaran que repeteixis!

Encara pots quedar bé amb el teu fill!. Embotits Trebalúger t'ofereix a la seva botiga on line un assortit d'embotits elaborats com abans i curats en el seu assecador natural. La tradició i l'experiència d'aquesta empresa familiar t'assegura aliments de primera qualitat i amb el millor sabor de Menorca.

I si vius a l'illa, no ho dubtis. Apropa't als punts de venda i regala productes menorquins. Sempre quedaràs bé. Ja has fet la teva comanda? És fàcil i segur.

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb