No hi ha sobrassada? Idò, ens anem!

S'obren les portes de les cases i es respira l'olor de cavalls i arena mentre s'escolta la música del fabiol i el tambor.

Són dies de festa per compartir l'alegria i ens hem acurat preparant una bona taula en la qual no falta la sobrassada. En el farciment de les formatjades o damunt d'una torrada, sempre està preparada perquè els nostres amics gaudeixin del sabor autèntic de Menorca.

S'acosta Sant Joan, que obre el cicle de les festes menorquines, on no poden faltar els embotits més típics. La tradicional sobrassada, la carn i xua, el camot o el botifarró. En Embotits Trebalúger els elaborem de manera artesanal i amb ingredients de primera qualitat que comprem a productors de Menorca.

Sense dubte, la sobrassada és el producte estrella. Calenta o natural, barrejant el seu sabor amb formatge o mel de l'illa, a la coca o en crespells, és un dels embotits favorits dels menorquins. Qui no ha participat en una "torrada" durant les festes?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Són olors i sabors que identifiquen Menorca i la festa de Sant Joan a Ciutadella igual que els cavalls engalanats i els cavallers que protagonitzen aquests moments tan màgics en els caragols i el jocs des Pla. Sant Joan, festa de tradicions que es viuen amb passió, té actes, com el diumenge des Be, i elements, com s'ensortilla o les carotes, que la fan especial.

Si ja estàs preparant el menjar amb el qual rebràs als teus convidats recorda que Embotits Trebalúger disposa de botiga online i et porta a casa teva els formatges i embotits tradicionals i artesans que elabora. T'oferim qualitat i productes locals. Quina és el teva millor recepta amb sobrassada per a aquestes festes? Segur que hi ha alguna que els teus amics esperen poder degustar a casa teva. La comparteixes amb nosaltres?

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb