Necessites camot o sobrassada?
Saps que els productes de Embotits Trebalúger també es poden trobar en alguns establiments de l'illa?
S'ha espatllat l'ordinador i no pots fer la comanda on line. Aquesta tarda vénen els teus nebots a casa i un d'ells ja t'ha recordat com estava de bona la sobrassada que tenies l'última vegada que van venir a visitar-te. Clar!, era de Embotits Trebalúger i els vas preparar un berenar que no han oblidat. Com ho faràs avui?. Precisament, hi ha un punt de venda a Ferreries que no està lluny de ca teva.
 
També té punts de venda a Maó, Ciutadella, Sant Lluís i Sant Climent en els quals podràs veure una selecció dels millors embotits: sobrassada, camot, carn i xua, botifarró o fuet de Menorca, elaborats de manera artesanal i amb ingredients de gran qualitat.
 
Ja ho tens?, què ràpid!. I, a més, has aprofitat per comprar camot que és el que prefereixen els teus fills per preparar el panet que porten a l'escola.
 
Embotits Trebaluger és una empresa familiar amb molta tradició a Menorca en la qual pots comprar on line des d'on vulguis i que també disposa d'alguns punts de venda físics. Fins i tot a Madrid, podràs trobar els seus productes en una botiga de productes de Balears i preparar un bon berenar als teus amics. Coneixes ja als establiments on trobaràs aquests embotits?
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb