Formatge S'Arangi millor formatge artesà semi 2012
 El Consell Regulador Denominació d’Origen Formatge Mahón-Menorca va fer entrega ahir as Castell dels premis del 12 concurs “Millor fogassa formatge artesà denominació d’origen protegida” quedant com a guanyador de la categoria semicurat el lloc de S’Arangí des Mercadal, del que són formatgers Rafela Pons i Francesc Llorens i com a guanyador de la categoria curat el lloc de Santa Catalina de Maó del que són formatgers Antònia Morlà i Lluís Riera. També es va distingir el primer finalista de la categoria de semicurat pel lloc de Son Olives de Ciutadella i com a segon finalista Binicanó de Ciutadella. En la categoria de curat Biniatzem des Migjorn es va fer amb el primer premi finalista i Ses Arenetes de Ciutadella amb el segon.
El concurs ha comptat aquest any amb rècord de participació, 36 llocs han presentat el seu formatge, 20 peces en la categoria de formatge semicurat i 16 en la categoria de curat. Els guanyadors obtenen el prestigi que els atorga el premi del que faran menció a les etiquetes que porten els seus formatges. Van presentar l’acte l’actual president del Consell Regulador del Formatge Denominació d’Origen, Bosco Triay, el conseller d’Economia, Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Fernando Villalonga i Piedad López gerent del C.R.D.O., acte que va tenir lloc a la Plaça del Mercat des Castell on es celebrava una bereneta per als Jubilats a qui l’Ajuntament convidava amb motiu de les pròximes festes de Sant Jaume. El concurs, que itinera cada any a un poble diferent, es celebrava as Castell per primer cop.

El jurat del Consell Regulador de Denominació d’Origen per aquest concurs ha estat format per vuit experts, Margarita Teixidor, Antoni Carreras, Gràcia Roselló, Antònia Vidal, Antoni Allés, Lluís Nadal, David Sintes, Piedad López i Montse Marquès, els mateixos membres que cada setmana comproven el del segell de qualitat de 34 formatgeries, 29 artesanes i set industrials.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb