Entrevista Radio Menorca cadena Ser sobre el "tap de cortí"

El Dilluns 27 de Gener l'emissora cadena Menorca cadena Ser ens va fer una entrevista sobre una nova sobrasada que hem llançat aquesta temporada elaborada amb pebre ecològic "tap de cortí"

El 27 de Gener vam tenir el plaer de ser entrevistats per Lluís Soler de ràdio Menorca cadena Ser sobre  la nova varietat de sobrassada que hem tret al mercat aquesta temporada 2013-14 elaborada amb pebre de la varietat  "tap de cortí" un pebre gairebé desaparegut i recuperat aquests últims anys de forma totalment ecològica i amb una qualitat superior. 

Aquest pebre autòcton de l’ illa de Mallorca gairebé desaparegut en els anys 70 i recuperat per l'empresa Especias Crespí proveïdor de les nostres especias per a elaborar els nostres embotits.

Pots escoltar l'entrevista aquí:

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb