Els prepares un panet de sobrassada per dur a l'escola?
O de fuet? De què et demanen el panet els teus fills? Un tros de pa, si és artesà millor, farcit d'un bon embotit, de qualitat, és la millor bereneta que pots oferir-los. Els donarà l'energia que necessiten per afrontar el dia.
Diuen els experts en la salut de la infància que la majoria dels al·lots i al·lotes necessita 3 àpats i dos panets al dia. A mig matí i a mitja tarda un refrigeri els aporta glucosa i força per seguir estudiant o practicant un esport.

Ensenyar hàbits alimentaris saludables des de petits és una tasca fàcil. Qui es resisteix a un panet sucós i ric? Frega el tomàquet en el pa i afegeix-li sobrassada, o unes rodanxes de carn-i-xua o fuet. Aprendran molt ràpid a valorar un bon menjar amb aliments que els ajudaran a créixer sans i a mantenir un pes adequat.

En Embotits Trebalúger utilitzem matèries primeres de gran qualitat i elaborem de forma artesanal els embotits. Cada pas del procés es realitza com es feia antany i això garanteix el deliciós sabor dels nostres productes.

Un panet pot ser un menjar complet, ric i equilibrat. De què ho prefereixen els teus fills? Has provat a combinar els embotits amb algunes verdures o hortalisses fresques? Segur que es xuclen els dits!
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb