Coneixes aquesta rica recepta amb camot?
El camot, "cuixot" o embotit negre, és un producte molt utilitzat a la cuina menorquina. Cru o en farcits per carns forma part de diverses receptes tradicionals pel seu excel·lent sabor.
Des de Embotits Menorca compartim avui una recepta diferent del bloc de Rosa Rotger, Tiberis. Ella combina les albergínies, les de la illa són delicioses, amb camot i formatge. Què podem dir del formatge que es fa Menorca! Cremós i riquíssim.

Un plat molt senzill de preparar i amb ell triomfaràs en les reunions familiars. O en els berenars amb els teus amics.

ingredients:

- albergínies
- camot
- formatge
- ou
- pa ratllat
- farina
- oli
- sal

Tallar les albergínies a làmines fines. Salar i deixar reposar. Després es passen per aigua, s'assequen i es fiquen al microones 1 o 2 minuts. A sobre de l'albergínia posem un tros de camot i un altre de formatge, enrotllem i el subjectem amb un escuradents.

Quan tinguem tots els rotllets preparats els passem per una mica de farina, ou batut i pa ratllat. Ja estan a punt per fregir.

Ja t'ho imagines? Calent, amb el camot desfent-se a la boca, amb el formatge unint els sabors, ... a què et ve de gust?. Prova-ho i explica'ns com t'han quedat aquests rotllets d'albergínia.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb