Com fer un regal original i artesà aquest Nadal?
Has pensat en regalar sabors aquestes festes? Sabor a bons records, a la cuina de la teva infància, a les berenetes amb els amics, a aquella vegada al costat del foc torrant sobrassada per celebrar el retrobament familiar, ...
Des de Embotits Trebalúger t'oferim un producte artesà i de qualitat que portarà a qui l'hi regalis a rememorar moments feliços i divertits. Què millor regal que el que et fa reviure alegres experiències?

Som una empresa familiar que fa més de 60 anys que elaborem els nostres productes amb les receptes d'antany. Per als nostres embotits seleccionem matèries de gran qualitat que adquirim a productors locals.

Sobrassada, camot, botifarró, carnixua i fuet menorquí artesans i saborosos que pots regalar de manera fàcil i ràpida. Tens algun familiar o amic fora de Menorca que no poden venir per Nadal? Fes-los arribar el teu regal amb nosaltres. Serà una agradable sorpresa que els acostarà a l'illa en aquestes festes tan entranyables.

Prepara un petit lot d'aquests records que saps que van deixar empremta i dóna-li a aquells que més t'estimes. Vas a fer un regal diferent, original, artesà i que et porta a un món ple de records, sabors i olors? Regala productes de Menorca.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb