3 beneficis de cuinar en família
A l'estiu, amb els nens de vacances, és el millor moment per divertir-te amb ells a la cuina elaborant receptes senzilles. Els encantarà i passareu una estona entretinguda i educativa.
En Embotits Trebalúger, empresa familiar, t'expliquem alguns dels beneficis que aquesta activitat aportarà als teus fills:

1.- Aprenen a planificar. La primera part del joc és decidir què aneu a cuinar i fer la llista de la compra. Els teus fills ho tenen molt clar volen fer una pasta fullada amb sobrassada i formatge. Ideal per berenar! A més, saber quins productes necessiten i quants diners els cal els farà practicar les matemàtiques que han après a l'escola.

2.- Hi participen i col·laboren en les tasques de casa. Encara que siguin petits, els teus fills començaran a valorar la importància de formar part d'una família, de participar en algunes decisions i de col·laborar en treballs senzills. Cadascun serà responsable d'una part de la tasca i això augmentarà la seva autoestima.

3.- Coneixen com portar una dieta equilibrada. Aprofita aquests moments a la cuina per parlar-les de les propietats dels aliments que estan cuinant i de la importància de portar una dieta variada i equilibrada.

A més, anima'ls a que provin nous sabors, segur que els encantarà. Has provat alguna vegada a cuinar amb els teus fills? Què recepta els agrada més?
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb