Elaboració propia
Vi blanc Binitord
1 und
3,00 (18 vots)

Origen: Vi de la Terra Illa de Menorca.

Varitats: Chardonnay,  Cabernet S., Merlot,  Macabeo, Malvasia i Moscat.

Color groc palla amb reflexos d'or rosat. Net i brillant.

v
v
Envasat
v
19,50 €
(IVA incluit)

Origen: Vi de la terra de Illa de Menorca.

Varietats: Chardonnay, Cabernet S., Merlot, Macabeu, Malvasia i Moscat.

Color groc palla amb reflexos d'or rosat. Net i brillant.


Aroma intens, caracteritzat per la fruita de carn blanca i l'albercoc. Es troben notes de banana i de pinya tropical. El vi servit i reposat, tendeix a aromes de confiteria. Es troben també aromes delicats d'herbes de tocador i punts minerals.


En boca es presenta suau i delicat, encara que és carnós i saborós. Presenta el cos lògic de la criança en lies que aporta un volum i una untuositat molt atractiva, amb una acidesa ben integrada.


El retronasal és net i persistent. És un vi delicat i complex que desenvolupa una personalitat molt original a causa del cupatge escollit. La seva elegància i finor combinades amb una carnositat i amable potència, el distingeixen clarament de la resta de vins blancs.


Temperatura recomanada de servei: de 8º a 10ºC

Potser també t'agraden...
1 Unitat
Productor local
14,95 €
70 CL.
Productor local
14,50 €
1 und
Productor local
19,50 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb